Jocurile pe telefon DĂUNEAZĂ grav SILICOANELOR. Incredibila PĂŢANIE a unei TINERE SEXY cu bust fals

O femeie din China a trecut prin momente dureroase, după ce a realizat că silicoanele sale au explodat în interiorul sânului. Motivul incidentului este unul ciudat, deoarece tânăra a petrecut patru ore întinsă pe burtă pentru a se juca pe telefonul mobil. Medicii dau vina pe calitatea slabă a implanturilor pentru nefericitul incident.

27 iun. 2013, 08:53
Jocurile pe telefon DĂUNEAZĂ grav SILICOANELOR. Incredibila PĂŢANIE a unei TINERE SEXY cu bust fals

Tânăra a ajuns de urgenţă la spital, unde le-a spus medicilor că simte o durere puternică în piept, după ce s-a jucat pe iPhone-ul său timp de patru ore, în timp ce era întinsă pe burtă, în pat, punând presiune pe sânii ei falşi, potrivit Sznews.com.

Citeşte şi Unei femei i-au explodat silicoanele la plajă

În urma intervenţiei medicale, doctorii au ajuns la concluzia că motivul pentru care silicoanele au explodat este acela că sunt de o calitate îndoielnică. Mai mult, cele patru ore de susţinere a greutăţii corpului de cele două implanturi le-au făcut să nu mai reziste, mai ales că femeia s-a jucat fără oprire jocul „Dragon Summoner”.

Citeşte şi Mărturia unei tinere: Silicoanele au salvat-o de glonţul mortal al iubitului ei

Cu toate acestea, nu este clar dacă bustul fals a fost înlocuit sau nu, mai ales că pacienta ghinionistă a recurs la operaţie deoarece avea probleme cu încrederea în sine.