Johnny Hallyday, bolnav de cancer pulmonar, a fost externat după mai multe zile de spitalizare

Cântărețul francez Johnny Hallyday, care luptă de mai multe luni cu cancerul de plămâni, a fost externat sâmbătă după mai multe zile de spitalizare într-o clinică pariziană, au confirmat apropiați ai artistului pentru AFP.

19 nov. 2017, 14:04
Johnny Hallyday, bolnav de cancer pulmonar, a fost externat după mai multe zile de spitalizare

Potrivit aceleiași surse, cântărețul s-a întors la domiciliul său din regiunea Paris, informează AGEPRES. Diagnosticat cu sindromul de detresă respiratorie, artistul a fost internat luni într-o clinică privată unde a  fost vizitat de mulți apropiați printr care fiica sa, Laura Smet, și managerul său, Sébastien Farran.

Citeşte şi Johnny Depp, menage a trois alături de două tinere sexy. Imaginile au ajuns pe internet VIDEO

”Starea sa de sănătate s-a agravat”, a titrat revista Voici într-una dintre edițiile sale, provocând îngrijorare pentru starea de sănătate a rocker-ului francez în vârstă de 74 de ani.

Vineri, în timpul lansării unui album de cover-uri cu melodiile lui Johnny Hallyday interpretate de tineri artiști intitulat ”On a tous quelque chose de Johnny”, un apropiat a confirmat pentru AFP că ”situația sa este stabilă”.

Johnny Hallyday anunțase în luna martie că are cancer, iar de atunci se află în tratament la Paris. În ultimele săptămâni, s-a străduit să ofere știri pozitive despre starea sa de sănătate pe rețelele de socializare, prin intermediul soției sale, Laeticia.