Jubileul de Diamant: Concert impresionant la Buckingham, în cinstea reginei Elizabeta a II-a VIDEO

Festivităţile dedicate jubileului de Diamant au intrat în ziua a treia. Luni, britanicii se bucură de un concert impresionant organizat în faţa Palatului Buckingham.

RomaniaTV.net
04 iun. 2012, 07:12
Jubileul de Diamant: Concert impresionant la Buckingham, în cinstea reginei Elizabeta a II-a VIDEO

Pe scenă vor urca vedete de primă mână precum Stevie Wonder, Paul McCartney sau Elton John. Concertul este organizat de fostul membru al trupei Take That, Gary Barlow. El spune că a muncit mai bine de doi ani la pregătirea spectacolului.

Unii artiştii vor urca pe o scenă construită special pentru acest eveniment. Alţii vor apărea la balcoanele palatului Buckingham.

Cu ocazia Jubileului de Diamant, Gary Barlow a lansat şi album special care a spart toate topurile. Acesta conţine muzică şi imagini din Commonwealth of Nations, o organizaţie formată din ţările care au fost cândva membre sau colonii ale Regatului Britanic.

Ieri, britanicii au sărbătorit-o pe regină cu o paradă impresionantă pe Tamisa. Nu mai puţin de 1000 de ambarcaţiuni au defilat pe râu, în faţa unui milion de spectatori. Mulţimea înfruntat o ploaie torenţială ca să vadă navele.

Defilarea s-a încheiat cu focuri de artificii. Spre seară, britanicii au participat la numeroase petreceri şi concerte în aer liber. Ei au venit înarmaţi cu umbrele şi cu geci impermeabile şi au dansat până noaptea târziu.