Judecătorii au dat sentinţa în cazul scandalului provocat de fiul manelistului Guţă

Sentinţă-surpriză pentru fiul manelistului Nicolae Guţă după scandalul violent dintr-un club din Petroşani. Guţă Junior a scăpat cu o pedeapsă de 100 de zile-amendă.

RomaniaTV.net
21 apr. 2017, 06:12
Judecătorii au dat sentinţa în cazul scandalului provocat de fiul manelistului Guţă

Nicolae Guță a scăpat de acuzația de lovire și alte violențe în dosarul în care era judecat pentru că a agresat o tânără.

Guță junior a fost condamnat la  pedeapsa de 100  zile-amendă pentru infracțiunea de tulburarea ordinii şi liniştii public.

” În baza dispoziţiilor art. 61 alin. 2 C.pen. stabileşte valoarea unei zile amendă la 15 lei, astfel că pedeapsa amenzii penale stabilită faţă de inculpatul Guţă Nicolae este de 1.500 (unamiecincisute) lei. Executarea amenzii penale se va face potrivit dispoziţiilor art. 559 alin. 1 C.pr.pen. Atrage atenţia inculpatului asupra dispoziţiilor art. 63 C.pen., potrivit cărora dacă persoana condamnată, cu rea-credinţă, nu execută pedeapsa amenzii, în tot sau în parte, numărul zilelor-amendă neexecutate se înlocuieşte cu un număr corespunzător de zile cu închisoare, unei zile-amendă corespunzându-i o zi de închisoare. În baza art. 275 alin. 1 pct. 2 lit. b şi art. 274 alin. 1 C.pr.pen., obligă persoana vătămată Sanda Ana-Maria, la plata sumei de 150 lei, iar pe inculpatul Guţă Nicolae la plata sumei de 250 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat, din care suma de 200 lei reprezintă cheltuieli judiciare aferente fazei de urmărire penală”, arată instanța de judecată.

Sentința nu este definitivă și poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicare.