Judecătorul care se ocupă de cazul lui Vanghelie: „Încă un termen pentru că nu a apărut împăratul Vanghelie?”

Marian Vanghelie a întârziat, miercuri, la Tribunalul București, acolo unde s-a desfășurat un nou termen în dosarul în care a fost trimis în judecată pentru corupție. Procurorul de ședință a cerut ca Vanghelie să fie arestat, deoarece trebuia să se prezinte la timp, așa cum cere măsura controlului judiciar.

18 mai 2016, 12:02
Judecătorul care se ocupă de cazul lui Vanghelie: „Încă un termen pentru că nu a apărut împăratul Vanghelie?”

Solicitarea procurorului nu a mai fost luată în discuție, deoarece Marian Vanghelie a ajuns în cele din urmă în sala de judecată. Întârzierea lui Vanghelie l-a făcut însă pe judecătorul care se ocupă de acest caz să reacționeze, spunându-i unuia dintre avocați: „Am stat o jumătate de oră să îl aștept pe dânsul. El nu înțelege în ce situație este? Încă un termen pentru că nu a apărut împăratul Vanghelie?„, potrivit Agerpres.

Judecătorul a amânat dosarul pentru data de 1 iunie, la cererea unui alt inculpat.

Marian Vanghelie a fost trimis în judecată de DNA pentru săvârșirea a nouă infracțiuni de luare de mită și abuz în serviciu și șapte infracțiuni de spălare de bani, el fiind acuzat că a acordat fraudulos contracte din bani publici unui om de afaceri.

CITEŞTE ŞI: Vanghelie, despre percheziţiile de la partidul său: „Cei din ISIS s-au înscris în Partidul Dreptăţii Sociale” VIDEO