Jupiter în Balanţă pe 9 septembrie – horoscop special Maria Sârbu

Astrologul Maria Sarbu a facut o radiografie a momentului pentru toate zodiile. Incepand cu seara lui 9 Septembrie vom beneficia de intrarea lui Jupiter Balanta. Un aspect foarte asteptat de cupluri si de cei singuri.

RomaniaTV.net
08 sept. 2016, 16:09
Jupiter în Balanţă pe 9 septembrie – horoscop special Maria Sârbu

Cele mai importante aspecte vor fi cele relationale. Jupiter in Balanta va imbunatati aspectele pe care alte planete le-au dezavantajat din 2008 incoace.

Fie relatii vechi vor capata valente noi…fie vor aparea noi cupluri si povesti frumoase.
Alte aspecte imbunatatite: corectitudinea, asocierile, legile, avocatura, arta si creatia, moda, gratia, dansul, armonia sub toate formele ei.

Pentru urmatoarele 12 luni, atat cat Jupiter va locui in casa Balantei, ne vom bucura de armonie si vom aduce echilibru in viata noastra personala si in cuplu.

Berbec

O noua etapa in viata de cuplu si reasezare a ta ca partener/a de cuplu. Multi dintre cei singuri se pot casatori in urmatoarele luni. Parte din cei care au in paralel mai multe relatii vor alege una. Cei care nu sunt in relatia potrivita vor fi indrumati spre despartire. Este un an decisiv in relatiile tale si ai succes in Ceea ce priveste procesele.

Citeste mai mult pe TeoTrandafir.com