Jurnalista Ioana Popescu, bătuta şi umilită de iubit: „Eram plină de sânge, m-a dat cu capul de calorifer”

Erau impreuna de 7 ani si traiau in Germania pentru a-si cladi un viitor. Situatia a luat o cu totul alta turnura pentru Ioana Popescu si relatie pe care o avea cu iubitul ei, iar atitudinea barbatului s-a schimbat fata de ea.

RomaniaTV.net
10 oct. 2017, 07:30
Jurnalista Ioana Popescu, bătuta şi umilită de iubit: „Eram plină de sânge, m-a dat cu capul de calorifer”

Scandalurile erau la ordinea zilei, iar un astfel de episod s-a petrecut chiar intr-un restaurant, atunci cand Edi, barbatul pe care il iubea, s-a pierdut cu firea, scrie wowbiz.ro.

„Sa imi spui mie ca ce? Sa ma folosesti pe mine ca sunt aici si tu vrei sa te dai smechera ca ce? Da telefonul incoace…Esti o c**va! Sa mor…”, sunt fragmente din inregistrarile de pe telefonul Ioanei Popescu.

Formau deja o familie si faceau totul unul pentru altul, dar iubitul ii reprosa absolut orice facea, iar jignirile erau la ordinea zilei. Jurnalista Ioana Popescu  a inregistrat catev episoade de cosmar, traite alaturi de barbat. I imaginile surprinse pe telefonul mobil, urletele, jignirile si gesturile violente ale barbatului sunt greu de urmarit.

A pierdut sarcina. „Devoratoarea de fotbalişti” Ioana Popescu trece prin momente cumplite

„Am stat ca tampitul sa iti caut cursuri in Germania. De productie TV, de actorie…Un curs costa 600 de euro 2 saptamani startul”.

„Eu am banii astia, pot sa ii platesc, eu nu am nevoie de la tine de niciun leu„, se aude vocea Ioanei pe fundal.

A ramas insarcinata cu iubitul ei, insa in urma cu 4 luni a pierdut sarcina. Edi, cel care ar fi putut deveni  tata, a ramas nepasator in fata acestei pierderi.

Ioana Popescu, pe Facebook: Faceţi sex, puteţi muri dacă nu faceţi amor

„Te duci acasa la ma-ta, iti iei banii si dispari din viata mea”

„Ai dat iar toate astea pe jos”

„Vreau vodka, ne batem. Vrei scandal? Ne batem! Ce faci, tu, Ioana, cu mine?”