Jurnalista Miriam Soare, bolnavă de cancer, umilită într-un spital din Germania. "Am zăcut ca un câine pe holul spitalului..." VIDEO

Publicat: Luni, 12 Februarie 2018 15:21 // Actualizat: Luni, 12 Februarie 2018 15:21 // Sursa: romaniatv.net

Miriam Eugenia Soare a fost lăsată să aştepte peste 7 ore la camera de gardă a unui spital din Hamburg, deşi le explicase medicilor că are o boală gravă. Femeia venise la urgenţe deoarece avea febră şi s-a rugat de cadrele medicale să-i administreze un antitermic intravenos.

Miriam Eugenia Soare se luptă de mai multă vreme cu un cancer la plămâni, informează România TV. Aflată în oraşul german Hamburg, ea a făcut febră mare, organismul fiindu-i slăbit din cauza chimioterapiei. Preţ de aproape 7 ore a zăcut cu o perfuzie în mână pe holul spitalului, rugându-se de medici să îi dea un medicament care să-i scadă febra, a mărturisit jurnalista.

Citeşte şi Semnele pe care le dau toate tipurile de cancer. Mergi urgent la spital dacă ai aşa ceva

"Sper ca până la moarte să nu mai ajung vreodată în Germania. Nu mai vreau nici limba să o aud, nici calmul lor să-l mai văd, vreau să uit că am trecut vreodată pe aici. Am stat de la ora 15:48 până la 23:10, cu febră 39, la camera de gardă, la urgența unuia dintre cele mai mari spitale din Hamburg, rugându-mă de ei să-mi facă un antitermic intravenos. Și asta în condițiile în care am cancer pulmonar. Am zăcut că un câine cu perfuzia în venă pe holul spitalului", a scris Miriam Eugenia Soare.

Jurnalista bolnavă de cancer are 54 de ani şi, în această perioadă, se află la tratament la o clinică din Hamburg, unde încearcă să învingă boala.

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
cancer de plămâni Hamburg miriam soare cancer miriam soare spital germania
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6975
RON
19 Jan
noapte 0 °
zi 4 °
Ultimele joburi adaugate
24 H