Jurnaliştii care au scris de mitropolitul Moldovei, plecat cu o blondă în vacanţă, ameninţaţi VIDEO

Mitropolitul Chişinăului şi al Întregii Moldove a plecat la mare, împreună cu o femeie blondă, Nelli Tcaciuc. Soţul femeii este un om de afaceri cecen, reprezentant al comunităţii cecene, Ruslan Ibraghimov. Ruslan Ibraghimov i-a contactat pe jurnaliştii moldoveni care au publicat articolul şi i-a ameninţat, potrivit România TV.

16 sept. 2014, 09:56

Presa de peste Prut a scris că mitropolitul Moldovei a fugit cu o blondă la mare. Cazul mitropolitului Vladimir a stârnit controverse aprinse pe internet. Înalt Prea Sfinţia sa a mers în Turcia cu soţia unui om de afaceri, Nelli Tcaciuc. De altfel, chiar femeia a postat pe contul ei de socializare fotografii din vacanţa cu înaltul prelat, în ipostaze mai puţin obişnuite.

Jurnaliştii moldoveni au preluat ca atare pozele de vacanţă şi au publicat articolul, explicând că mitropolitul Moldovei şi al Chişinăului este o persoana publică. Imediat, cazul a luat proporţii dramatice.

Soţul blondei, Ruslan Ibraghimov, care este reprezentant al comunităţii cecene din Moldova, le-a transmis jurnaliştilor că, fiind şi musulman, va aplica ”legile cecene”. Cecenul a spus că nimeni ”nu are voie să se atingă de soţia sa”, în afară de el şi că nu va lăsa lucrurile aşa.

Nu este singura dezvăluire făcută de presa de la Chişinău despre mitropolit. Acesta locuieşte într-o vilă de lux, aflată în apropiere de capitală, iar reşedinţa îi aparţine blondei care l-a însoţit pe mitropolit în vacanţă