Jurnaliştii România TV, premiaţi la Gala Celebrităţilor VIDEO

Gala Celebrităţilor a împlinit 10 ani de existenţă. Printre personalităţile premiate în acest an s-au numărat şi jurnalistele România TV, Denisa Pascu şi Andreea Creţulescu.

12 apr. 2017, 07:46
Jurnaliştii România TV, premiaţi la Gala Celebrităţilor VIDEO

Printre premiați s-au numărat și jurnalişti România TV.

Premiul acesta este al întregii echipe de la România TV şi premiul acesta li se datorează telespectatorilor care ne privesc. Televiziunea şi mai ales o televiziune de ştiri înseamnă să culegi informaţii, să faci publice informaţii pe care oamenii n-ar putea să le afle altfel. Menirea ta de jurnalist este să îi faci pe oameni mai informaţi, iar România TV a reuşit în felul acesta să urce în topul televiziunilor de ştiri„, a declarat Denisa Pascu.

Andreea Creţulescu a vorbit despre implicarea socială şi despre bucuria din spatele gesturilor mărunte.

E important să premiem valoare, dar cred că mult mai important, pentru toţi cei care s-au adunat aici, este să dea ceva înapoi. Am văzut oameni din toate categoriile socio-profesionale. Este important să ne strângem aşa şi să ajutăm la rândul nostru. Măcar o dată, de două ori pe an să ne gândim şi la asta, pentru că societatea are nevoie de noi şi are nevoie să o ajutăm şi prin gesturi mici cum este cel din seara aceasta„, a spus jurnalista.

De la campioni mondiali şi actori până la interpreţi renumiţi, cu toţii şi-au stăpânit cu greu emoţiile. Cântăreţul de muzică populară, Nicolae Sabău, cel mai în vârstă laureat, a fost premiat pentru cei 60 de ani de carieră.

Fondurile strânse la Gala Celebrităților vor ajunge la copiii bolnavi de cancer de la spitalele „Fundeni” şi „Grigore Alexandrescu” din Capitală.