Jurnalistul Nic Sîrbu a murit la doar 43 de ani

Publicat: Duminică, 21 Ianuarie 2018 13:56 // Actualizat: Duminică, 21 Ianuarie 2018 13:56 // Sursa: romaniatv.net

Nic Sârbu, soţul jurnalistei Simona Tache s-a stins din viaţă după o lungă suferinţă. Jurnalistul a lucrat mulţi ani la Academia Caţavencu.

Anunţul morţii lui Nic Sîrbu a fost făcut pe o pagină de socializate chiar de soţia acestuia, Simona Tache. Jurnalista spune că ultimul an a însemnat o uriaşă suferinţă pe care a trăit-o aşa cum şi-a trăit toţi cei 43 de ani.

"Nic nu mai este. Ultimul lui an a însemnat o uriașă suferință, pe care a trăit-o așa cum și-a trăit toți cei 43 de ani. A fost bun, demn, răbdător și îndrăgostit de viață, până la ultima respirație. Trupul care i-a aparținut va fi incinerat marți, 23 ianuarie, la Crematoriul Vitan Bârzești. Dacă doriți să vă luați rămas bun, o veți putea face la o oră pe care o voi anunța mâine, printr-o editare a acestei postări. Va fi, probabil, undeva în jurul prânzului. Adresa Crematoriului: Intrarea Serelor nr 1, sector 4, în spatele Institutului de Medicină Legală", a scris Simona Tache pe Facebook.

Nic Sârbu a intrat în presa de știință în 1985, când a început să publice probleme în Gazeta Matematică. În 2005 s-a angajat la Academia Cațavencu, unde a creat o pagină de știință. Cînd echipa de la Academia Caţavencu a fondat Cațavencii, în vara lui 2011, a început și el să lucreze acolo. De asemenea, Nic Sârbu a făcut și voluntariat pentru ONG-­uri, a predat lecții de fizică și astronomie pentru copii de 12-­14 ani din familii defavorizate.

1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Nic Sîrbu Nic Sîrbu a murit
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
21 ian 18:44
Răspunde | Votează email 0 email
Neagu Mircea
Am su eu o Dorinta ! Poate se gaseste si pentru Dumnealui vre-un Loc Liber , poate prin Provincie , si poate ca exista cumva posibilitatea pentru schimbarea de propuneri , in Ideea vre-unui Loc Liber , poate prin Provincie .
1
EUR
4.6975
RON
19 Jan
noapte 0 °
zi 4 °
Ultimele joburi adaugate
24 H