JUVENTUS BUCURESTI – STEAUA 1-2 în etapa a 7-a din Liga 1

JUVENTUS BUCURESTI - STEAUA LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT. LIVE STREAMING DOLCE SPORT. FCSB se va deplasa la Ploieşti, sâmbătă, pentru meciul cu Juventus Bucureşti, de la ora 21:00, într-un meci din etapa a 7-a din Liga 1, iar Nicolae Dică va menaja mai mulţi titulari pentru returul cu Sporting Lisabona, din playoff-ul Champions League, întâlnire care va avea loc miercuri, 23 august, de la ora 21:45.

19 aug. 2017, 11:12
JUVENTUS BUCURESTI – STEAUA 1-2 în etapa a 7-a din Liga 1

JUVENTUS BUCURESTI – STEAUA LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT. LIVE STREAMING DOLCE SPORT

FCSB o întâlneşte pe Juventus Bucureşti în această seară, de la ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, Dolce Sport şi livetext pe RomaniaTV.net. Va fi meciul în care va reveni pe teren Constantin Budescu. Cele două se vor afla pentru întâia oară faţă în faţă într-un meci oficial.

min. 34 – a marcat Man! JUVENTUS – STEAUA 1-2!

min. 22 – R. Benzar a executat perfect o lovitură liberă de la 25 de metri! JUVENTUS – STEAUA 1-1!

min. 1 – Artur Jorge, debut de coşmar: autogol în secunda 12! JUVENTUS – STEAUA 1-0!

Juventus: R. Stoian – Călințaru, Wallace, Benga, Carabela – Mihăescu – Al. Zaharia, Sesar, Băjenaru, Stoenac – Măzărache.

Steaua: Niță – R. Benzar, Nedelcu, Artur Jorge, Pleașcă – Pintilii, Filip – Man, D. Benzar, De Amorim – Gnohere.

De asemenea, este ultimul test al roș-albaștrilor înaintea returului cu Sporting din play-off-ul UEFA Champions League. Nicolae Dică evită să se gândească deja la returul cu Sporting. Antrenorul lui FCSB nu lasă în plan secund lupta din campionat şi cere concentrare maximă la meciul din deplasare, cu Juventus Bucureşti. Roş-albaştrii au o singură victorie în ultimele patru etape şi speră să nu se mărească avantajul CFR-ului.

„Pentru mine important este campionatul, la fel și pentru club. Trebuie să câștigăm acest campionat. Trebuie să rămânem aproape de CFR Cluj. Sunt sigur că ne așteaptă un meci foarte greu. Nu au început foarte bine campionatu și au o dorință foarte mare să bată Steaua” a declarat Dică.

Dică are motive de bucurie. După mai bine de trei săptămâni va putea conta din nou pe Constantin Budescu. Mijlocaşul adus de la Astra s-a accidentat în disputa tur cu Viktoria Plzen.

„Eu îmi doresc să evolueze câteva minute, să vedem câte, în funcție și de cum va fi meciul. Apoi vom vedea ce ne va transmite și el. Așa am făcut și cu Teixiera. Am avut mai multe discuții înainte de joc și mi-a spus că își dorește foarte mult să evolueze. A jucat puțin accidentat și a făcut-o foarte bine” a mai precizat Dică.

Un punct a scos Juventus pe teren propriu, 0-0 cu FC Voluntari, în rest are două înfrângeri fără gol marcat, 0-3 cu Dinamo şi 0-1 cu CS U Craiova.

Aproximativ 7.000 de spectatori au asistat pe „Ilie Oană” la meciul jucat de Juventus contra grupării din „Ştefan cel Mare”, cifră care reprezintă recordul de asistenţă înregistrat de gazde pe prima scenă din România.

Două partide a pierdut FCSB în Liga 1 pe teren advers în anul calendaristic 2017, interval în care a mai bifat cinci succese la limită şi trei rezultate de egalitate. În tot acest timp, „roş-albaştrii” au înregistrat doar o singură deplasare fără gol înscris (pe 17 aprilie, CFR – FCSB 0-0).

Cele două se vor afla pentru întâia oară faţă în faţă într-un meci oficial.

ECHIPELE PROBABILE:

Juventus (4-1-4-1): Stoian – Călințaru, Wallace, Benga, Carabela – Mihăescu – Al. Zaharia, Sesar, Băjenaru, Stoenac – Măzărache
Antrenor: Daniel Oprița

FCSB (4-2-3-1): Stăncioiu – R. Benzar, Nedelcu, L.Filip, Pleașcă – Pintilii, Achim – Man, D. Benzar, De Amorim – Gnohere
Antrenor: Nicolae Dică