Kamara, acuzat că şi-ar fi dus soţia la videochat. Reacţia artistului

Acuzații grave la adresa lui Kamara. O femeie susține că el și-ar fi dus soția la videochat. Tânăra a făcut declarații incredibile în cadrul emisiunii de la Antena 1.

24 apr. 2018, 16:07
Kamara, acuzat că şi-ar fi dus soţia la videochat. Reacţia artistului

„Am vorbit cu unul dintre admini. Ne-am împrietenit și mi-a spus inclusiv de Oana cum a reușit ea să facă 10.000 de euro într-o lună. Mi-a zis că are ea un show al ei. Show înseamă: te dezbraci, te așezi pe pat în poziția asta și te atingi și simulezi,” a mărturisit Anca, presupusa colegă de videochat, la o emisiune tv.

Femeia nu se opreşte aici. Ea susţine că însuşi  Kamara ar fi trimis-o pe Oana să facă videochat.

„Ea a zis că e soția lui. Așa a zis. Una dintre fete a întrebat-o dacă el știe. Și a zis, normal că știe, chiar el i-a dat idea. Nu părea deloc despărțită, în niciun caz. Vorbea de el ca și cum erau împreună. O mai aducea chiar el la studio,” a adăugat Anca.

Kamara a reacționat imediat, în urma acuzațiilor.

„Mie mi se pare că te-ai agățat de ceva ca să apari la televizor. Puteai să vorbești despre videochat fără să mă implici pe mine. Mă acuzi de ceva ce nu este adevărat. De unde știe ea cât a câștigat Oana? Normal că știam (n.r. de videochat), doar locuiam în aceeași casă,” a spus Kamara la Antena 1.

„Probabil am văzut vreo 2-3 fete dintre cele care locuiesc cu ele. Habar n-am cine pică, cine rezistă, cine are 18 ani. Toată lumea știe că (n.r. Oana) face videochat! Și? Trebuia să vii tu să zici? A spus voalat anumite lucruri, dar pe de altă parte, este dreptul ei să zică ce vrea. (…) Nu e de datoria ei să vină să vorbească despre asta. S-a agățat de un lucru pe care l-a spus Mădălina în emisiune,” a continuat Kamara.

Soția lui Kamara a fost dată de gol de amanta soțului ei, care a spus că bruneta face și acum videochat.

Citeşte şi Kamara s-a împăcat cu soţia. A trecut peste faptul că aceasta l-a înşelat