Kamara, în lacrimi: „A murit în brațele mele, suferea de cancer”

Kamara a vorbit despre cel mai zguduitor moment din viața sa, atunci când mama lui i-a murit în brațe. Unul dintre cele mai mari regrete ale artistului este că femeia nu a apucat să își cunoască nepotul, pe Leon, copilul Oanei și al lui Kamara.

RomaniaTV.net
18 mai 2018, 18:58
Kamara, în lacrimi: „A murit în brațele mele, suferea de cancer”

Mama lui Kamara a murit în anul 2014, după ce a pierdut lupta îngrozitoare cu cancerul. Acea zi i-a marcat viața cântărețului pentru că mama lui i s-a stins în brațe. Kamara a povestit întregul moment în platoul Kanal D.

„Mi-a fi dorit că mama mea să fi trăit și să-l vadă pe Leon. Mama mea a văzut o ecografie, pe la 4 luni de sarcină, asta a fost singura imagine cu el. Cu puțin timp înainte să moară. A luat-o în brațe pe Oana și a strâns-o, a fost un moment foarte emoționant. Dacă mama mea ar fi trăit și ar fi fost lângă Oana, eu sunt sigur că lucrurile ar fi fost diferite.

Ultimele cuvinte pe care i le-am spus au fost: Ai făcut tot ce ai putut pentru noi. Dacă nu mai poți, pleacă. Dumnezeu te așteaptă. În acel moment i-a curs o lacrimă, a respirat și s-a dus. În brațele mele. Nu-mi venea să cred. Am chemat medicul și mi-a confirmat, s-a dus. De când a plecat s-a simțit lipsa ei. Ea mă încuraja în tot ce făceam. Și vine cineva pe care-l cunoști de o luna și aruncă cu niște vorbe. Este dureros”, a mărturisit Kamara, cu ochii în lacrimi.