Kanye West, cadouri EXORBITANTE pentru fiica sa

De când Kanye West a devenit tătic bucuria l-a cuprins şi nu mai vrea să plece din sufletul său. Cum Sărbătorile sunt foarte aproape, iar persoanele dragi trebuie surprinse, vedetele aleargă după cadouri. Printre acestea se numără şi Kanye West, care i-a cumpărat ficei sale cadouri în valoare de 75.000 de dolari.

RomaniaTV.net
19 dec. 2014, 15:36
Kanye West, cadouri EXORBITANTE pentru fiica sa

Chiar dacă Kim Kardashian dorea în urmă cu câteva luni să îi cumpere fetiţei sale o insulă, mai exact insula Tortuga, acum vedeta s-a răzgândit şi susţine că totuşi nu-şi doreşte ca fiica sa să fie un copil răsfăţat.

Kim Kardashian, decizie ŞOCANTĂ pentru fiica ei

Însă, această schimbare de mentalitate a lui Kim Kardashian se pare că nu-l afectează şi pe soţul ei, Kanye West, care i-a cumpărat micuţei lui cadouri de Crăciun în valoare de 74.000 de dolari.

O sursă apropiată familiei Kardashian a declarat presei internaţionale că West a cheltuit 62.000 de dolari pe o coroniţă cu diamante şi încă 12.000 de dolari pe o replică în miniatură a jeep-ului său.

Tot acea sursă a mai declarat că: „Vrea, de asemenea, să o răsfeţe şi pe Kim Kardashian cu multe cadouri fabuloase. Cel mai probabil îi va oferi o mulţime de haine de firmă, pantofi, genţi şi bijuterii. Deja i-a cerut stilistului său să aleagă cadourile pentru Kim „.

Citeşte şi  Imagini INEDITE cu Kim Kardashian şi Kanye West, alături de fiica lor FOTO