Karim Benzema, la Jilava. Vizită extraordinară primită de Gică Popescu în închisoare

Gică Popescu a primit după gratii vizita lui Karim Benzema, atacantul lui Real Madrid, după cum anunţă fanatik.ro. Sosirea starului nu a fost anunţată, dar faptul că fotbalistul cu o valoare de piaţă de 44 de milioane de euro a sosit în penitenciar s-a răspândit ca fulgerul, iar câţiva deţinuţi chiar au reuşit să ia autografe.

06 mai 2015, 06:21
Karim Benzema, la Jilava. Vizită extraordinară primită de Gică Popescu în închisoare

Gică Popescu a avut parte de o vizită surpriză la Jilava, care i-a uimit pe deţinuţi, dar şi pe cei din conducerea închisorii. De altfel, pare a fi cea mai importantă vizită din istoria penitenciarului, fiind vorba de starul lui Real Madrid, Karim Benzema.

Am rămas pur şi simplu şocaţi! Nu ne venea să credem pe cine am văzut (…) Suntem conştienţi de impactul informaţiei, dar nu există nici un dubiu! Popescu nici nu a vrut să discute despre această vizită. Nici măcar cu colegii lui de celulă. Când s-a dus la vorbitor, iar Benzema a fost văzut, informaţia s-a răspîndit în tot penitenciarul în mai puţin de trei minute. A prins autograf cine a putut, deşi este interzis acest lucru„, au declarat, pentru fanatik.ro, surse din penitenciar.

Citește și Lovitură CRUNTĂ primită de GICĂ POPESCU. Decizie de ULTIMĂ ORĂ luată la JILAVA

În urmă cu câteva săptămîni, deţinuţii de la închisoarea unde sunt închişi Gică Popescu şi Mihai Stoica au avut parte de încă o vizită surpriză, fostul căpitan al Barcelonei fiind chemat la vorbitor de actualul preşedinte al clubului catalan, Jose Maria Bartomeu.