Karolina Pliskova, după ce a fost surclasată de Simona Halep: Simt că pur şi simplu îi place stilul meu

Simona Halep a câştigat pentru a şasea oară un meci contra Karolinei Pliskova, 6-3, 6-2 în sferturile de finală ale Australian Open, însă în ciuda înfrângerii usturătoare de miercuri jucătoarea din Cehia este convinsă că nu a greşit cu nimic.

24 ian. 2018, 09:39
Karolina Pliskova, după ce a fost surclasată de Simona Halep: Simt că pur şi simplu îi place stilul meu

Karolina Pliskova s-a declarat după meci oarecum derutată că nu reuşeşte să îi facă faţă Simonei Halep. „Serviciul meu nu e foarte eficient cu ea. Returnează destul de bine şi e puternică pe rever. Nu cred că am greşit cu ceva. Poate doar în punctele importante, pe care le-am jucat slab împotriva ei.

Cred că toate meciurile cu ea au fost similare. Chiar dacă unele au fost de trei seturi, am sentimentul că a fost la fel. Chiar şi în antrenamente. Simt că pur şi simplu îi place stilul meu de joc. Cu Kerber şi Wozniacki mă simt mai bine, le simt jocul, iuţesc ritmul şi pot obţine puncte. Cu Simona nu e aşa, ei îi place.

Nici lui Caro (n.r. Caroline Wozniacki) nu-i convine jocul meu, simt că am o şansă. Însă, după ceea ce joc eu, cu Halep mă simt cel mai puţin confortabil. Mă rog să nu mai fie pe partea mea de tablou data viitoare„, a declarat Karolina Pliskova, care a suferit a şasea înfrângere din carieră în faţa Simonei Halep, din şapte confruntări. De altfel, Simona a câştigat toate meciurile din circuitul WTA, piezând doar confruntarea din Fed Cup.