Karolina Pliskova s-a măritat cu un individ dubios. Presa din Cehia scrie că a făcut greşeala vieţii sale

Karolina Pliskovaa ţinut secret până în ultimul moment că se mărită în această vară, iar joi au apărut primele imagini de la nuntă.

19 iul. 2018, 19:59

Bărbatul vieţii mele„, a scris Karolina Pliskova poza în care apare în rochie de mireasă, dar presa din Cehia nu se grăbeşte să o felicite, ci mai degrabă să o compătimească şi să scrie că numărul 9 mondial a făcut greşeala cieţii sale.

Alesul Karolinei, Michal, ar fi fost dat afară în această vară de la postul TV Nova din cauza problemelor pe care le-ar avea cu băutura. Acesta este însă doar unul din viciile sale, pentru că în 2016 a fost filmat când o înşela pe Karolina cu două domnişoare.

E un băiat normal și cu siguranță e cea mai serioasă relație pe care am avut-o vreodată. E adevărat, au fost niște lucruri greșite, dar nu ne-am despărțit niciodată„, spunea Karolina Pliskova la vremea respectivă.

În vârstă de 27 de ani, Michal a jucat fotbal, dar o accidentare la genunchi i-a pus capăt carierei încă de când era junior. În 2015 el a avut o relaţie cu Lucie Borhyova, din care a rezultat o fiică, însă la două luni după naştere el şi-a părăsit şi iubita şi fiica.