Kate Middleton, prima apariţie publică după anunţul celei de-a două sarcini VIDEO

Kate Middleton, ducesa de Cambridge, a apărut, marţi, pentru prima dată în public, după ce a anunţat că este însărcinată cu cel de-al doilea copil.

22 oct. 2014, 19:32

După ce presă britanică a anunţat faptul că ducesa de Cambridge se simte mult mai bine şi a scăpat de greţurile matinale, Kate a ieşit pentru prima oară în public, după o perioada mai lungă de pauză.

Ducesa l-a însoţit pe prinţul William la ceremonia de întâmpinare a preşedintelui republicii Singapore şi a soţiei sale, Maria, potrivit DailyMail.

Kate a purtat o ţinută semnată Alexander McQueen şi a zâmbit încontinuu, salutând mulţimea adunată la eveniment.

Kate a strălucit şi la un eveniment de la Muzeul de Istorie Naturală din Londra, unde a purtat o rochie superbă, de culoare turcoaz.

Citeşte şi Furtună în Paradis: Kate şi William se CEARTĂ pentru prima dată. Află ce motiv au

Kate este însărcinată cu al doilea copil, a cărui naştere este prevăzută în 2015. Primul copil al celor doi, care s-au căsătorit în aprilie 2011 sub ochii câtorva miliarde de telespectatori, s-a născut pe 22 iulie 2013. George Louis Alexander şi-a sărbătorit prima aniversare în cadrul unei petreceri private organizate de părinţii lui, unde a fost înconjurat de prieteni şi de membri ai familiei, printre care s-a aflat şi regina. Fie că va fi fată sau băiat, viitorul bebeluş va fi al patrulea în ordinea succesiunii la tronul britanic, după fratele lui, George, şi înaintea prinţului Harry, încheie AFP.

Citeşte şi BOMBĂ despre sarcina lui Kate Middleton. Vestea care a ISTERIZAT Marea Britanie