Kaufland face angajări. Caută oameni care au cel puţin studii medii

RomaniaTV.net vă spune care este acum oferta de muncă la Kaufland şi care sunt profilurile profesionale şi de personalitate căutate de angajatori. 

RomaniaTV.net
04 sept. 2017, 06:54
Kaufland face angajări. Caută oameni care au cel puţin studii medii

Oferta de muncă disponibilă la Kaufland

Kaufland angajează pe postul de manager logistică. Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare, experienţă în conducerea de personal, experienţă în logistică şi transport, dă dovadă de bună înţelegere şi interpretare a datelor, cifrelor și indicatorilor de performanţă, are cunoştinţe despre manipularea, depozitarea, livrarea şi returul mărfurilor, gândire antreprenorială şi orientată spre rezultat, cunoştinţe avansate de MS Office, cunoștințe de operare SAP, cunoştinţe de Engleză, are foarte bune abilităţi de comunicare, putere de convingere, capacitate de rezolvare a conflictelor, şi e dispus să lucreze în schimburi.

Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi accesa la acest link.

Kaufland angajează pe postul de asistent manager vânzări.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare, cunoştinţe avansate de Germană şi de Engleză, poate gestiona mai multe proiecte simultan, are abilităţi de comunicare, e flexibil, organizat şi ştie să lucreze în MS Office.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Kaufland angajează pe postul de analist procurări interne.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare, e flexibil, are bune abilități de planificare şi organizare, cunoştinţe de Germană şi/sau Engleză, e atent la detalii şi are cunoştinţe avansate de lucru în Excel şi SAP.

Informaţii suplimentare despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Kaufland angajează pe postul de inspector siguranţă operaţională.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii, bune cunoştinţe de lucru la PC, cunoştinţe de Engleză, e dispus să lucreze în ture, are bune abilităţi de comunicare, e flexibil şi are experienţă în mentenanţă CCTV.

Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Kaufland angajează pe postul de funcţionar producţie publicitară. Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare economice, cunoştinţe foarte bune de Engleză şi de lucru în MS Office, are abilităţi de organizare, e responsabil, atent la detalii. 

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Lista completă a locurilor de muncă vacante la Kaufland o găsiţi la acest link.