Kaufland face angajări

RomaniaTV.net vă prezintă oferta de muncă la Kaufland şi aşteptările angajatorilor de la candidaţi pentru locurile de muncă vacante. 

RomaniaTV.net
03 feb. 2017, 07:17
Kaufland face angajări

Oferta de muncă la Kaufland 

Kaufland Romania angajează pe posturile de şef schimb produse proaspete, şef schimb case, şef schimb food-non food.
Candidatul potrivit pentru oricare dintre aceste posturi e orientat către client, are ţinută profesională ireproşabilă, experienţă în lucrul cu casele de marcat, experienţă în conducerea personalului, abilităţi de coordonare şi motivare a unei echipe, ştie să lucreze la PC, e amabil, are spirit de echipă, e responsabil, disciplinat.

Informaţii suplimentare despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţurile de recrutare pe care le puteţi accesa la acest link, la acesta şi aici.

Kaufland angajează pe postul de manager adjunct de magazin.
Candidatul potrivit pentru acest post ştie să lucreze la PC, are abilităţi de organizare şi prioritizare, e dinamic, are iniţiativă, e orientat spre rezolvarea problemelor, e flexibil, adaptabil, are foarte bune abilităţi de comunicare, are bune abilităţi de coodonare şi motivare a unei echipe, experienţă de coodonare şi lucru în mediu procedural.

Informaţii complete despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Kaufland Romania angajează în regim part-time pe post de lucrător comercial
Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii, e dispus la program de muncă flexibil, e amabil, responsabil, disciplinat, orientat către clienţi, are ţinută profesională ireproşabilă.

Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi accesa la acest link.

Kaufland Romania angajează în regim part-time pe postul de inspector exploatare poştală.
Candidatul potrivit pentru acest post e comunicativ, responsabil, îi place să lucreze cu oamenii, are bune cunoştinţe de operare PC.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link.

Kaufland Romania angajează pe postul de responsabil comunicare online şi pe postul de responsabil social media. Candidatul potrivit pentru oricare dintre aceste posturi are studiii superioare finalizate sau în curs de finalizare (Ştiinţele Comunicării, Marketing, Jurnalism sau o pregătire echivalentă), are experienţă în comunicarea scrisă sau deschidere pentru a învăţa, are cunoştinţe avansate de Engleză, ştie să lucreze în MS Office, poate respecta termenele-limită, e atent la detalii.

Informaţii complete despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţurile de recrutare care pot fi accesate la acest link şi aici.

Consultaţi la acest link lista completă a locurilor de muncă disponibile la Kaufland.