Kaufland face angajări. Vezi posturile şi dacă te califici

Kaufland face angajări la Bucureşti şi la Tîrgu-Mureş, în această perioadă. Află dintr-un material RTV.NET ce caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru posturile vacante la Kaufland.

RomaniaTV.net
12 sept. 2013, 12:07
Kaufland face angajări. Vezi posturile şi dacă te califici

Kaufland angajează în Bucureşti cinci oameni pe postul de referent achiziţii SAP.
Candidatul ideal pentru postul de referent achiziții SAP are studii superioare în domeniul economic sau tehnic, are cunoştinţe de limba engleză şi de operare PC, are, de asemenea, experienţă cu sistemul SAP.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai spirit de echipă, ai bune abilităţi de comunicare, de organizare şi prioritizare, eşti flexibil şi poţi respecta termene-limită.

11 octombrie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru postul de referent achiziții – SAP la Kaufland, potrivit anunţului de recrutare pe care îl poţi consulta aici.

Kaufland mai angajează la Bucureşti un referent achiziţii. Omul potrivit pentru acest post are studii superioare, are foarte bune cunoştinţe de engleză şi germană, are cunoştinţe solide de operare PC, este organizat şi flexibil.

Până pe 6 octombrie poţi trimite candidatura pentru acest post, potrivit anunţului de recrutare care poate fi accesat aici.

La Tîrgu-Mureş, Kaufland angajează omul potrivit pentru postul de şef serviciu aprovizionare desfacere.
Eşti eligibil pentru acest post dacă ai absolvit liceul, ştii să operezi un PC, te adaptezi uşor, ai experienţă în conducerea personalului şi, preferabil, şi experienţa în domeniul logisticii.

Angajatorii primesc CV-uri pentru acest post până pe 10 octombrie. Amănunte găsiţi aici.