O mare vedetă, în al nouălea cer. Actriţa este ÎNSĂRCINATĂ

Potrivit presei britanice, actriţa Keira Knightley şi muzicianul James Righton vor deveni părinţi anul viitor. Se pare că actriţa ţi-a făcut de curând testul de sarcină, iar acesta a ieşit pozitiv.

RomaniaTV.net
12 dec. 2014, 12:23
O mare vedetă, în al nouălea cer. Actriţa este ÎNSĂRCINATĂ

Actriţa Keira Knightley, în vârstă de doar 29 de ani, este căsătorită din 2013 cu James Righton, un fost membru al trupei Klaxons, scrie Mediafax.

Paparazzi devin tot mai atenţi la vedetele internaţionale, care se feresc din ce în ce mai mult să divulge cele mai importante lucruri din viaţa lor. De aceea potrivit presei înternaţionale a apărut zvonul cum că actriţa Keira Knightley este însărcinată în primul trimestru de sarcină.

Keira Knightley a schimbat jurămintele de credinţă James Righton în faţa a 11 invitaţi

Keira Knightley este una dintre cele mai cunoscute actriţe britanice. Ea a devnit cunoscută odată cu rolul din „Star Wars Episodul I – Ameninţarea fantomei „, unde a împărţit partitura senatorului Amidala cu Natalie Portman. Apoi, Keira Knightley şi-a consolidat cariera cu rolul din „Piraţii din Caraibe: Blestemul Perlei Negre”.

În anul 2006, Keira a primit o nominalizare la Oscar pentru rolul din „Mândrie şi prejudecată” şi tot în acelaşi an a fost votată cea mai sexy femeie din lume şi a semnat un contract de imagine cu Chanel.

Citeşte şi  O cunoscută vedetă s-a LĂSAT FOTOGRAFIAT NUD, cu o condiţie: Ok, accept să… FOTO XXX