Keo și Misty s-au despărțit de Paşte? Artistul neagă…

O bună perioadă de timp, lumea a crezut că relația dintre Misty și Keo nu mai este la fel de frumoasă ca înainte, însă se pare că lucrurile stau diferit. Cântărețul se declară un bărbat fericit lângă cea ce urmează să îi devină soție.

RomaniaTV.net
17 apr. 2017, 08:44

După ce s-a auzit că în relația lor au apărut certurile, artistul neagă aceste lucruri și susține că totul este numai lapte și miere.
„Am râs de chestia asta împreună. Nu știu cum apar aceste zvonuri, apar așa din senin, dar vă asigur că este foarte ok, totul e foarte frumos”, a declarat Keo la Antena Stars.

Vedeta are numai vorbe de laudă la adresa lui Misty și este sigur că alături de ea își va petrece toată viața. Nu au hotărât încă data nunții, dar aceasta va va avea loc cu siguranță. „Nu am stabilit nimic. Vă promitem că vă ținem la curent când se întâmplă ceva. Suntem într-o relație extrem de frumoasă și de stabilă și e clar că lucrurile se îndreaptă către o familie”, a mai spus cântărețul.

Blondina Misty a primit un cadou uriaș din partea logodnicului ei, Keo, cântărețul al cărui nume real este Cosmin Mustață. Pentru că artistul i-a promis, la ureche, că o va face doamnă. Și, culmea, spun sursele noastre, a și stabilit momentul în care va avea loc evenimentul. Relația dintre Keo și Misty este una extrem de veche, cei doi trecând prin mai multe stadii ale amorului: întâi blondina i-a fost amantă, cei doi fiind în mijlocul unul scandal uriaș acum doi ani. Apoi, amantlâcul lor s-a transformat într-o relație, iar acum se vorbește de nuntă, chiar dacă s-au răzgândit în nenumărate rânduri când venea vorba de căsătorie.