Keşeru îi acuză pe spectatorii de la Ploieşti: Pe final aveam impresia că jucăm în deplasare

România s-a chinuit cu Insulele Feroe, cîştigând cu scorul de 1-0 disputa de duminică seară, de la Ploieşti, iar marcatorul unicului gol, Claudiu Keşeru, s-a luat de spectatorii din tribună în loc să semnaleze hibele din jocul tricolorilor.

29 mart. 2015, 18:35
Keşeru îi acuză pe spectatorii de la Ploieşti: Pe final aveam impresia că jucăm în deplasare

Naţionala României a făcut un joc foarte slab duminică, împotriva Insulelor Feroe, şi chiar la un moment dat s-a mulţumit să ţină de avantajul minim de pe tabelă (1-0), lucru care nu a fost pe placul spectatorilor din tribunele arenei Ilie Oană, din Ploieşti. Pe alocuri aceştia au fluierat pe fotbaliştii antrenaţi de Anghel Iordănescu, lucru care a fost taxat rapid de fotbalişti, preocupaţi mai mult de tribune, decât de propriile evoluţii.

Citeşte şi România, victorie chinuită cu Feroe. Tricolorii au jucat penibil şi au marcat cu noroc

Claudiu Keşeru, marcatorul unicului gol din meciul cu Feroe, a declarat la TVR 1: „Important era să înscriem şi să nu luăm gol. Am îndeplinit ambele condiţii. Am controlat această partidă, cu excepţia ocaziei pe care au avut-o. Panti şi-a făcut însă datoria şi a arătat că e portar mare.

Feroe şi-a arătat calitatea la care noi ne aşteptam, dar pe care fanii nu o ştiau. Ei au pus mari probleme tuturor echipelor din grupă. La sfârşit am avut impresia că jucăm în deplasare acest meci. Nu cred că evoluţia noastră a fost aşa proastă. Tot ce ne-a lipsit a fost golul 2, care ar fi închis jocul„.