Kim Kardashian, gravidă pentru a doua oară. Nu a făcut degeaba sex de 500 de ori pe zi

Una dintre cele mai cunoscute vedete ale showbizului american a rămas însărcinată pentru a doua oară. Cunoscuta vedetă a făcut anunțul cu ajutorul unui scurt videoclip de prezentare a propriei emisiuni TV.

01 iun. 2015, 10:28
Kim Kardashian, gravidă pentru a doua oară. Nu a făcut degeaba sex de 500 de ori pe zi

Kim Kardashian (34 de ani) a scos un nou videoclip cu secvențe din ultimul episod din sezon al serialului „Keeping up with the Kardashians”, scrie click.ro. În videoclip, Kim îi spune surorii ei marea veste: „Am primit rezultatul de la analizele de sânge și sunt însărcinată”.

Citeşte şi Kim Kardashian, implicată într-un accident rutier. În maşină se afla şi fetiţa ei. PRIMELE IMAGINI

Totuși, Kim a declarat că ea și soțul ei s-au chinuit foarte mult pentru a rămâne însărcinată a doua oară: „Am făcut sex de 500 de ori pe zi. Îi spuneam lui Kanye Sunt la ovulație astăzi! și îl chemam la ședințele mele foto. Și știi ce, nu mă simt deloc prost pentru asta”, a mai spus ea.

Aceasta urmează să fie mamă pentru a oară, întrucât mai are un copil cu soțul ei, Kanye West. Fetița ei, North West, a venit pe lume în urmă cu doi ani, în luna iunie a anului 2013.

Citeşte şi Nu a vrut ca soarele să lase urme. O cunoscută vedetă s-a BRONZAT în COSTUMUL EVEI FOTO

În luna august a anului trecut, Kim a fost întrebată, într-un interviu, dacă plănuiește să mai facă un copil în viitorul apropiat, iar vedeta nu a respins această idee: „Ar fi amuzant. Se întâmplă multe nebunii în casă, așa că de ce să nu adăugăm și hormonii din timpul sarcinii? Ar fi ca un partener la crimă”.