Kim Kardashian a primit un CADOU-SURPRIZĂ de la Kanye West, de ziua ei

Kim Kardashian a împlinit, luni, 21 octombrie, 33 de ani. Aceasta şi-a sărbătorit ziua de naştere alături de iubitul său Kanye West, prieteni apropiaţi şi membri ai celor două familii. Rapperul i-a pregătit starletei un cadou-surpriză.

22 oct. 2013, 08:14
Kim Kardashian a primit un CADOU-SURPRIZĂ de la Kanye West, de ziua ei

Kanye West a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, Kim Kardashian, în ziua în care starleta a împlinit 33 de ani, potrivit Mediafax. Informaţia a fost publicată în premieră de grupul media E! şi a fost preluată apoi pe site-ul revistei People.

Rapperul şi Kim Kardashian, a căror relaţie a început în 2012, sunt părinţii unei fetiţe, North, care s-a născut la jumătatea lunii iunie.

Dacă se va ajunge la căsătorie, acesta va fi cel de-al treilea mariaj pentru Kim Kardashian, care a solicitat divorţul de jucătorul de baschet Kris Humphries în 2011, la doar 72 de zile după căsătorie. Divorţul lor a fost pronunţat în iunie 2013.

Primul ei mariaj, cel cu producătorul muzical Damon Thomas, care a durat patru ani, s-a încheiat printr-un divorţ ce a fost pronuţat în 2004.

Kim Kardashian este actriţa de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, câştigurile ei financiare – provenind din apariţiile la televiziune, lansarea unei linii vestimentare, a unui parfum, a unei linii de bijuterii şi a unei creme de bronzat – ridicându-se la peste 6 milioane de dolari.

Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, „Graduation”, a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câştigător a 21 de premii Grammy. „Watch the Throne”, album compus în colaborare cu Jay-Z, a fost lansat în vara anului 2011. Cel mai recent album al său este „Yeezus”, lansat în iunie 2013.

CITEŞTE ŞI: Kanye West duce GRIJA PARENTALĂ la un ALT NIVEL: Ce maşini a cumpărat pentru fetiţa sa