Kim Kardashian, DEZGUSTATĂ de PROPRIA SARCINĂ: „Mă simt nesigură şi de cele mai multe ori mă simt scârbos”

Peste doar două luni şi jumătate, Kim Kardashian îi va dărui lui Kanye West cel de-al doilea copil. A fi însărcinată le face pe toate femeile să considere că acest moment este unul unic şi extrem de emoţionant. Din păcate, există şi persoane care au o altă părere. Ca de exemplu, Kim Kardashian care susţine că sarcina este un lucru scârbos.

RomaniaTV.net
06 oct. 2015, 10:53
Kim Kardashian, DEZGUSTATĂ de PROPRIA SARCINĂ: „Mă simt nesigură şi de cele mai multe ori mă simt scârbos”

Kim Kardashian şi Kanye West vor deveni părinţi pentru a doua oară la sfârşitul acestui an, iar pregătirile pentru întâmpinarea celui de-al doilea copil sunt în toi.

Chiar dacă toţi apropiaţii celor două vedete sunt extrem de fericiţi şi nerăbdători să-l cunoască pe noul membru al familiei, viitoarea mămică, Kim Kardashian este extrem de dezamăgită de senzaţiile pe care le simte în ultimul trimestru de sarcină, informează SpyNews.ro.

„Nu mă bucur deloc de momentele astea şi nu înţeleg de ce celelalte femei o fac. Mama a avut puterea, dar eu nu reuşesc. Mă simt mereu ca şi cum nu mi-aş purta propria piele. E greu de explicat. Nu mă simt nici măcar sexy. Mă simt nesigură pe mine şi de cele mai multe ori mă simt scârbos”, a declarat Kim Kardashian pentru presa de peste ocean.

Citeşte şi  Kim Kardashian s-a pozat iar TOPLESS. Fotografia care a strâns 700.000 de like-uri