Kim Kardashian primeşte MAREA LOVITURĂ: Cine e femeia care îi distruge relaţia cu Kanye West

Vedeta de reality show trece prin unele dintre cele mai grele momente ale sale. Mai are un pic până va naşte copilul conceput cu rapper-ul Kanye West şi a aflat din presă o veste devastatoare.

12 iun. 2013, 19:52

Viitoare mămică, Kim Kardashian primeşte marea lovitură tocmai de la partenerul ei de viaţă şi viitorul tată al copilului ei, rapper-ul Kanye West. Un fotomodel canadian a dezvăluit presei că are o relaţie amoroasă cu Kanye West încă din 2012.

Explicând de ce s-a hotărât să divulge secretul asupra acestei relaţii, fotomodelul Leyla Ghobadi, în vârstă de 24 de ani, a spus fără să stea pe gânduri: „Asta va distruge familia Kardashian. E rău, e foarte rău. Este jenant. Dar dacă eu aş fi în locul lui Kim şi aş fi însărcinată, aş vrea să ştiu despre asta„, s-a confesat Leyla revistei America’s Star.

Fotomodelul canadian a povestit apoi că relaţia lor a început în iulie, 2012, când rapper-ul a cunoscut-o la unul dintre concertele lui, în Atlantic City şi a continuat chiar şi după ce Kim şi Kayne au anunţat că vor avea un copil. Kayne i-ar fi spus atunci Leylei că între el şi Kim nu este ceva serios şi că menţine relaţia cu vedeta de reality-show „pentru publicitate”.

La acel concert, Kayne venise cu Kim, dar Leyla povesteşte că rapperul o remarcase în grupul spectatorilor care dansau şi rugase pe cineva din anturajul lui să o invite în culise. Rapperul de 36 de ani a invitat-o apoi la un coctail într-un club de noapte şi, în final, i-a dat întânire în camera lui de la hotel. „L-am refuzat atunci, mi s-a părut că era prea mare graba„, a mai spus Leyla.

A doua seară, Kayne a invitat-o pe Leyla împreună cu prietenii ei din nou la concert şi i-a băgat în sală prin spatele scenei. Apoi, a rugat-o pe Leyla să îl conducă la hotel şi a dus-o în camera lui. „Tot ce îmi aduc aminte este că am ajuns amândoi în pielea goală şi am făcut sex„, a spus Leyla.

Următoarea lor întâlnire a fost în octombrie, în acelaşi an, al New York, când Kim, care nu anunţase încă public că este însărcinată, se afla în Miami. Ultimul lor contact a fost la sfârşitul săptămânii trecute, când rapper-ul a întrebat-o dacă vrea să se întâlnească cu el, dar Leyla susţine că de data asta a fost pe deplin conştientă de sarcina lui Kim şi i-a spus lui Kayne:„Eu nu i-aş face aşa ceva nimănui, niciodată”

Kim şi Kayne au anunţat că vor avea un copil în Decembrie, 2012, în timpul unui concert, în Atlantic City. Reprezentanţii vedetei de reality Show au negat dezvăluirile făcute de fotomodelul canadian, iar Kanye West a declarat la rândul lui că „acest atac recent asupra lui Kanye West şi a familiei lui este nemeritat. Este o încercare flagrantă a unei persoane rău intenţionate de a căuta cu orice preţ să îşi facă publicitate, precum şi o nouă serie de poveşti răutăcioase răspândite de surse de ştiri necredibile. Este o tristă încercare de a răni doi oameni care încearcă să îşi trăiască împreună viaţa”.