Kimi Raikkonen, beat pe scenă la Gala Premiilor FIA. Secvenţe memorabile cu fostul campion mondial VIDEO

Kimi Raikkonen, locul 3 în clasamentul piloților în ediția recent încheiată a Campionatului Mondial de Formula 1, a apărut pe scenă beat la Gala Premiilor Federației Internaționale de Automobilism (FIA).

10 dec. 2018, 12:09
Kimi Raikkonen, beat pe scenă la Gala Premiilor FIA. Secvenţe memorabile cu fostul campion mondial VIDEO

La Sankt Petersburg, FIA i-a premiat pe cei mai buni piloţi din competiţiile automobilistice din 2018. Printre laureaţi s-au aflat campionul WRC, Sebastien Ogier, campionul Formulei E, Jean-Eric Vergne, campionul World Rallycross, Johan Kristofferson, campionul Formulei 2, George Russell, şi campionul Formulei 3 europene, Mick Schumacher, fiul lui Michael Schumacher.

Ca de obicei, vedetele galei au fost primii trei clasaţi în CM de Formula 1, iar aceştia au fost, în sezonul precedent, Lewis Hamilton de la Mercedes, campionul mondial, şi piloţii Ferrari, Sebastian Vettel și Kimi Raikkonen.

Kimi Raikkonen a urcat pe scenă să își revendice premiul, vizibil afectat de consumul băuturilor alcoolice, astfel încât se clătina. Kimi Raikkonen nu se află la prima scenă de acest fel, chiar el a dezvăluit în autobiografia sa că a consumat alcool 16 zile consecutive între două curse. De asemenea, în urmă cu aproape zece ani el a căzut în cap pe un yacht, după cum se poate vedea în clipul de mai jos.

Kimi la Gală:

 Kimi pe yacht: