Kitzbuhel, pârtii pentru toţi schiorii şi drumeţii romantice

Peisaj care îţi taie răsuflarea, soare strălucitor şi kilometri de pârtii pentru gustul fiecăruia. În plus, spaţii de relaxare şi posbilitatea vizionării unor competiţii sportive de nivel înalt. 

RomaniaTV.net
30 nov. 2014, 17:34

Tirol – ţinutul din „inima Alpilor” – îşi încântă vizitatorii cu peisajul pitoresc şi aerul proaspăt de munte. Cei ce îşi petrec vacanța de iarnă aici au la dispoziție 4000 km de pârtii perfect pregătite, 1200 instalaţii de transport pe cablu moderne, peste 80 de domenii schiabile dintre cele mai variate, 5700 km de piste de schi fond şi mai mult de 3300 km de trasee de drumeţii prin zăpadă. Tirolul se poate lăuda cu o mulţime de regiuni de schi de înalt nivel: de la St. Anton am Arlberg la Kitzbühel, de la Alpii Zillertaler la Tirolul de Est, şi la cei cinci gheţari tirolezi – schiorii şi snowboarderii se pot bucura aici de condiţii excelente.

Citeşte şi: Kitzbuhel, feerie în satul de iglu-uri. FOTO şi VIDEO

În mijlocul Alpilor, în regiunea Kitzbühel vă stau la dispoziţie 23 de instalaţii de urcare și 67 km de pârtii. Regiunile de schi St. Johann in Tirol/Oberndorf/Eichenhof sunt recomandate în principal schiorilor mai temperaţi. Regiunea de schi se întinde de la Kirchberg până la Pass Thurn, putând fi accesată din mai multe părţi. Chiar dacă trecerea nu se face direct pe pârtie, legătura cu regiunea de schi Kitzbühler Horn este menţinută prin autobuzul de schi sau cu telecabina. Traseul de schi cross Movie şi zona de schi cross amenajată pe masivul Kitzbüheler Horn oferă posibilitatea iubitorilor să se filmeze la faţa locului şi să se laude apoi în faţa prietenilor pe Internet. 

Schiul fond are aici o tradiţie îndelungată, iar cei 250 m de pârtii de schi fond vin doar să sublinieze competenţa în acest sport a regiunii. Marea competiţie internaţională Koasalauf din Tirol are loc aici anual cu peste 2.000 de participanţi. Dacă sunteţi prin zonă, nu trebuie să rataţi evenimentul!

Regiunea Kitzbühel – St. Johann in Tirol vă răsfaţă în plus şi cu cei peste 100 km de trasee de drumeţii de iarnă. Dacă doriţi diversitate, puteţi să experimentaţi Flying-fox din Hornpark. 

Pentru vacanţa din Tirol aveţi posibilitatea de a alege dintre numeroase tipuri de unităţi de cazare: de la camere de oaspeţi la cazare la fermă, de la pensiuni la apartamente de vacanţă şi de la camping la hoteluri luxoase de 5 stele.

Mai multe informaţii şi oferte de vacanţă gasiţi aici: www.visittirol.ro