Klaus Iohanis nu a simţit CUTREMURUL. „Bine că nu s-a întâmplat nimic grav” VIDEO

Klaus Iohannis nu a avut nici o reacţie în urma cutremurului de 5,3 grade produs sâmbătă, 24 septembrie. Preşedintele României susţine că nu a simţit nimic.

25 sept. 2016, 13:02
Klaus Iohanis nu a simţit CUTREMURUL. „Bine că nu s-a întâmplat nimic grav” VIDEO

 Klaus Iohannis a declarat că nu a simţit seismul cu magnitudinea 5,3 produs în noaptea de vineri spre sâmbătă.

„Recunosc că nu am simţit nimic, dar am aflat imediat. Bine că nu s-a întâmplat nimic grav”, a afirmat Klaus Iohannis, duminică, la Sibiu, acolo unde urmăreşte, alături de soţia sa, finala turneului de tenis.

Raed Arafat: „Intervenţia la cutremur nu este rezervată exclusiv statului”

Preşedintele a adăugat că Guvernul trebuie să găsească nişte „metode pentru a pune ceva mai concret în aplicare” pentru a-i sprijini pe oamenii care locuiesc în imobile cu risc seismic ridicat.

Şeful Corpului de Control al premierului: Instituţiile au note maxime la umflat muşchii, dar nu vă bazati pe ele la cutremur

„Este foarte important să se facă paşi puţin mai concreţi în direcţia consolidărilor acestor clădiri. Există şi bulina roşie, există între timp o discuţie în spaţiul public, destul de serioasă, dar cred că Guvernul trebuie să găsească metode pentru a pune ceva mai concret în aplicare şi pentru a-i sprijini pe oameni să-şi consolideze imobilele. Este absolut necesar”, a afirmat Iohannis.