Klaus Iohannis a anunţat unde petrece Sărbătorile. Anunţ SURPRIZĂ

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, într-un răspuns oferit în exclusivitate pentru România TV, unde va petrece Sărbătorile 2016.

RomaniaTV.net
24 dec. 2016, 09:34
Klaus Iohannis a anunţat unde petrece Sărbătorile. Anunţ SURPRIZĂ

Klaus Iohannis a petrecut Sărbătorile de iarnă în străinătate de când a fost ales preşedinte al României. În 2016, şeful statului a decis să rămână, însă, în ţară.

Administraţia Prezidenţială a anunţat, pentru România TV, că preşedintele Klaus Iohannis va petrece Crăciunul şi Revelionul la Sibiu şi Bucureşti.

De Crăciun, şeful statului se află deja la Sibiu, unde va petrece alături de soţia sa, Carmen, şi de prieteni, urmând ca săptămâna viitoare să revină la Bucureşti, unde ar urma să aibă o întâlnire cu Sevil Shhaideh, nominalizată de PSD şi ALDE pentru funcţia de prim ministru.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că desemnarea premierului va avea loc după Crăciun. Klaus Iohannis a amânat, joi, desemnarea viitorului premier al României, după ultimele consultări pe care le-a avut cu PMP şi reprezentanţii Grupului Minorităţilor. Coaliţia majoritară din parlament formată din PSD şi ALDE a propus-o pentru preluarea şefiei Palatului Victoria pe Sevil Shhaideh, iar PMP, pe deputatul Eugen Tomac.

Preşedintele Klaus Iohannis şi Sevil Shhaideh au avut, joi, imediat după anunţul şefului statului, o discuţie telefonică, iar preşedintele a sunat-o pe Sevil Shhaideh, iar cei doi se vor întâlni săptămâna viitoare.