Klaus Iohannis a mers cu trenul până la Ploieşti: Să nu credeţi că merg fără bilet

Preşedintele Klaus Iohannis a postat pe Facebook o poză în care apare călătorind cu trenul până la Ploieşti. El avea în program participarea la dezbaterea „Orașele României la 100 de ani de la Marea Unire. Un viitor SMART pentru Ploiești”.

22 nov. 2017, 14:53
Klaus Iohannis a mers cu trenul până la Ploieşti: Să nu credeţi că merg fără bilet

„În drum spre Ploiești, pentru a discuta despre viitorul smart al orașelor din România”, a comentat preşedintele fotografia în care apare în vagon, stând de vorbă cu cineva de peste culoar.

La coborâre, el a declarat că a vrut să dea un semnal privind mobilitatea călătoriei cu trenul, însă a precizat că i-ar fi imposibil să meargă cu trenul până la Sibiu, din cauză că ar trebui să schimbe de prea multe ori şi ar dura prea mult drumul.

”E nevoie de mult mai multă implicare din partea celor responsabili. Mi-ar fi, practic, imposibil, să merg cu trenul de la Bucureşti la Sibiu, fiindcă o astfel de călătorie, în afară de faptul că trebuie să schimb trenul ar dura foarte mult, lumea zice că ar fi în ziua de astăzi o călătorie de şapte ore, ceea ce nu este rezonabil deloc”, a spus preşedintele Klaus Iohannis, în gara din Ploieşti.

Întrebat dacă ştie cât a costat biletul, Iohannis a răspuns că a plătit ”în jur de 26 de lei, la clasa întâi”.

”În jur de 26 de lei, la clasa întâi, să nu credeţi că merg fără bilet”, a spus preşedintele Iohannis.

Întrebat, de asemenea, cum a fost călătoria de la Bucureşti la Ploieşti, Iohannis a răspuns că ”s-a mers bine”.