Dragoş Cristian Dinu a depus jurământul ca ministriu al Fondurilor Europene UPDATE

Dragoş Cristian Dinu a depus joi, la Palatul Cotroceni, jurământul ca ministru al Fondurilor Europene, după retragerea lui Cristian Ghinea. Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, joi dimineaţă, decretul de numire.

27 oct. 2016, 08:03

UPDATE Ceremonia de depunere a jurământului de învestitură a avut loc joi, la ora 18:30, la Palatul Cotroceni. După ceremonie, Klaus Iohannis nu i-a adresat niciun mesaj noului ministru Dragoş Cristian Dinu.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat joi, 27 octombrie a.c., decretul prin care ia act de demisia domnului Cristian Ghinea din funcţia de Ministru al Fondurilor Europene. De asemenea, Klaus Iohannis, a semnat decretul pentru numirea domnului Dragoș Cristian Dinu în funcţia de Ministru al Fondurilor Europene.

Citeşte şi:  Dragoş Cristian Dinu, desemnat ministrul Fondurilor Europene, după demisia lui Cristian Ghinea

Dragoş Cristian Dinu, în vârstă de 38 de ani, a fost numit secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene în luna mai a acestui an.

Dinu a înregistrat anul trecut venituri totale de 268.000 de lei din surse diferite, respectif PFA şi drepturi de autor. Vezi aici declaraţia de avere.

Vezi aici CV-ul lui Dragoş Cristian Dinu