Klaus Iohannis a semnat opt noi decrete de pensionare ale unor chestori de poliţie, printre care şi cei doi adjuncţi de la Frontieră

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat joi opt decrete prin care s-au pensionat mai mulţi chestori de poliţie, între care cei doi adjuncţi de la Poliţia de Frontieră şi şeful Direcţiei de Transporturi din Poliţia Română.

RomaniaTV.net
03 aug. 2017, 12:08
Klaus Iohannis a semnat opt noi decrete de pensionare ale unor chestori de poliţie, printre care şi cei doi adjuncţi de la Frontieră

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul prin care chestorul de poliţie Marin Motoc, şeful Direcţiei de Transporturi din Poliţia Română, îşi încetează raporturile de muncă cu data de 11 august. Alte două decrete se referă la pensionarea celor doi adjuncţi ai şefului Poliţiei de Frontieră. Aceştia sunt chestorul principal de poliţie Liviu-Marius Galoş şi chestorul principal de poliţie Dumitru Haralambie.

Alţi cinci chestori de poliţie au ieşit la pensie. Aceştia sunt şeful IPJ Argeş Ionel Ispir, chestorul de poliţie Giuroiu Costel, chestorul de poliţie Ardelean şi chestorul de poliţie Iancu Nicolaie. Totodată, Iohannis a semnat şi trecerea în rezervă a generalului de brigadă din Ministerul de Interne Petrică Gearîp.

Cererile de pensionare vin în contextul în care Guvernul urmează să adopte o ordonanţa de urgenţă pentru modificarea legii pensiilor speciale.