Klaus Iohannis, despre lipsa proiectului de buget pe 2019: Ei, iată, asta este o problemă gravă

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, că lipsa bugetului de stat pentru 2019 este ”o problemă gravă”, iar PSD, care ”a guvernat în tot acest timp”, a avut ”toate condiţiile” pentru a prezenta proiectul până în 15 noiembrie, cum predeve legea.

RomaniaTV.net
04 ian. 2019, 11:47
Klaus Iohannis, despre lipsa proiectului de buget pe 2019: Ei, iată, asta este o problemă gravă

„Ei, iată, asta este o problemă gravă. Eu am pus această întrebare deja în decembrie, dacă vă amintiți, și o mai pun o dată: unde este proiectul de buget?”, a răspuns preşedintele Iohannis la întrebarea privind lipsa proiectului de buget pe 2019.

Preşedintele a mai spus că PSD trebuie să dea explicaţii pribind acest lucru.

„PSD a guvernat în tot acest timp, PSD a avut toate condițiile și trebuia să vină, conform legii în vigoare, până pe 15 noiembrie cu proiectul de buget. Nu există la momentul acesta nici un proiect de buget. Ba dimpotrivă, în loc să se ocupe de buget, fiindcă toată lumea are nevoie de bugetul pe anul în curs, este deja târziu, se ocupă de schimbat șefi de la ANAF și din alte poziții, lucru care mie îmi dă foarte mult de gândit. Probabil există probleme cu bugetul. Aceste lucruri trebuie să le explice de urgență PSD și să vină cu un proiect de buget”, a mai precizat Klaus Iohannis.