Klaus Iohannis, DEZVĂLUIRI INEDITE despre viaţa sa: „Mi-am pus singur gresie şi faianţă”

Klaus Iohannis, noul preşedinte al României, a făcut dezvăluiri interesante despre viaţa sa de zi cu zi în volumul autobiografic intitulat "Pas cu pas", lansat înainte de alegerile prezidenţiale.

17 nov. 2014, 16:15
Klaus Iohannis, DEZVĂLUIRI INEDITE despre viaţa sa: „Mi-am pus singur gresie şi faianţă”

In ultimii ani, de cand am ajuns persoana publica si am tot mai multe responsabilitati, nu mai am un program foarte previzibil. Sunt zile cand trebuie sa ma trezesc la 4 dimineata ca sa ajung la 10 in Bucuresti si sunt zile cand ma scol la 7 ca sa ajung la 8 la birou. Nu mai exista ceea ce se cheama „un program tipic”. Dar ordine, da.

In cazul meu, pana si o zi fara program oficial seamana destul de mult cu una cu program oficial, doar ca este mai scurta! Intr-o astfel de zi, am program de casa: ma ocup de gradina, fac mici reparatii in casa; cand sunt norocos, merg in excursii sau am intalniri cu prietenii, ca orice om. Trebuie sa recunosc: dintotdeauna mi-a placut sa lucrez ceva manual.

VEZI ŞI Klaus Iohannis a mers la Sibiu. Care a fost PRIMA OPRIRE a noului preşedinte al României VIDEO

Cu rezultate rezonabile pentru un amator. Nu sunt un tip extrem de indemanatic, dar nicidecum stangaci. Mi-a placut sa mesteresc mereu cate ceva, dar nu mi-am dezvoltat niciodata un hobby propriu‑zis. Pot sa repar orice prin casa, prin gradina, prin pivnita. Cand a fost nevoie, mi-am pus singur faianta si gresie in baie, in apartamentul in care m-am mutat cu sotia dupa ce ne-am casatorit. Pot si imi place sa lucrez cu lemnul!”, a mărturisit Klaus Iohannis în volumul autobiografic.

În cele peste 200 de pagini ale volumului, politicianul prezintă atât întâmplări din culise, cât și momente mai puțin cunoscute din viața publică. Pentru prima dată, autorul vorbește deschis despre copilărie, adolescenţa, sora, soția sa, despre studenţia la Cluj sau despre cariera în învăţamânt.

CITEŞTE ŞI A pariat pe Klaus Iohannis şi a dat LOVITURA VIEŢII la PARIURI