Klaus Iohannis, HUIDUIT în TRAFIC. Circulaţia s-a oprit din cauza COLOANEI PREZIDENŢIALE VIDEO

Klaus Iohannis a fost huiduit şi claxonat pe Bulevardul Iuliu Maniu, după ce circulația a fost blocată, vineri după amiază, în jurul orei 17:00. Nu este pentru prima oară când preşedintele are parte de un asemenea tratament din partea participanților la trafic.

09 apr. 2016, 17:14
Klaus Iohannis, HUIDUIT în TRAFIC. Circulaţia s-a oprit din cauza COLOANEI PREZIDENŢIALE VIDEO

Klaus Iohannis se îndrepta însoțit de coloana oficială spre Autostrada Bucureşti-Piteşti, cel mai probabil către Sibiu, acolo unde își petrece week-end-urile. Circulația pe Bulevardul Iuliu Maniu din București a fost blocată din cauza coloanei oficiale a lui Klaus Iohannis, spre furia șoferilor care au început să claxoneze îndelung.

Vasile Băescu, un cetățean care locuiește în zona unde s-au desfășurat evenimentele, a filmat de la balcon scena și a postat filmulețul pe pagina sa de Facebook. 

În noiembrie 2015, poliţiştii au blocat timp de 10 minute traficul, pentru a face loc coloanei oficiale, iar în momentul în care aceasta a trecut pe bulevardul Iuliu Maniu, şoferii nemuţumiţi au claxonat şi huiduit. Și la sfârşitul lunii octombrie 2015, coloana şefului de stat a fost huidiuită şi claxonată.