KLAUS IOHANNIS i-a dat o replică dură lui Crin Antonescu. Atacul la Tăriceanu: E un fel de PFA politic

ALEGERI PREZIDENŢIALE TURUL II. Klaus Iohannis a reacţionat vineri, la declaraţiile lui Crin Antonescu potrivit cărora campania electorală din acest an este cea mai slabă, iar duminică nu va fi o zi "veselă". În plus, Iohannis l-a atacat pe Călin Popescu Tăriceanu, spunând că este un fel de "PFA politic" şi a arătat că refacerea USL este imposibilă.

14 nov. 2014, 08:45
KLAUS IOHANNIS i-a dat o replică dură lui Crin Antonescu. Atacul la Tăriceanu: E un fel de PFA politic

ALEGERI PREZIDENŢIALE TURUL II. Klaus Iohannis i-a dat replica lui Crin Antonescu, la o zi după ce fostul şef al PNL s-a delimitat de candidatul partidului din care face parte, apreciind că, dacă a fost o campanie slabă, fostul lider al PNL „a ratat oportunitatea să o facă mai bună”.

Daca a fost o campanie asa slaba si domnia sa a ratat ocazia sa o faca mai buna”, a spus Iohannis, la RFI.

Întrebat daca totusi l-au ajutat macar putin declaratiile lui Antonescu, Iohannis a fost taios: „Ca de obicei nu!”

Un singur lucru a apreciat Iohannis, ca „macar” a subliniat ca USL nu se poate reface: „E bine ca macar in acest punct si-a pus parerea”, a precizat Iohannis.

ALEGERI PREZIDENŢIALE TURUL II. De altfel, Iohannis a apreciat că „este imposibila refacerea USL-ului”.

Este o poveste pe care o tot tine la cald dl Ponta. USL e de domeniul trecutului, a murit, nu exista. Acea poveste ca dl. Ponta reface USL-ul cu dl. Tariceanu. Dl.Tariceanu e un fel de PFA politic, nu exista acel partid al lui Tariceanu. E o chestiune destul de hilara ca un mare partid precum PSD-ul sa faca o alianta cu un PFA. Tinteste un anumit electorat care, cu nostalgie se gandeste, probabil la vremurile in care a existat USL. Sigla nu poate fi folosita„, a spus Iohannis. 

CITEŞTE ŞI TURUL II. Crin, lovitură pentru Iohannis: Nu este o duminică veselă. Finaliştii n-au spus nimic în dezbateri