KLAUS IOHANNIS, concediu în Madeira: „Vacanţa nu este plătită din bani publici”

Klaus Iohannis se află, până vineri, în vacanţă în insulele Madeira din Portugalia. Preşedinţia a precizat, la solicitarea România TV, că vacanţa şefului statului nu este plătită din bani publici, costurile deplasării nefiind suportate de către Administraţia Prezidenţială.

07 apr. 2015, 09:45
KLAUS IOHANNIS, concediu în Madeira: „Vacanţa nu este plătită din bani publici”

Klaus Iohannis se află, în perioada 6-10 aprilie, în vacanță în insulele Madeira, alături de soţia sa, Carmen. Administraţia Prezidenţială a confirmat, luni, că preşedintele a plecat în concediu de Paşte.

„În toată această perioadă, Președintele României își exercită atribuțiile constituționale și, în măsura în care va fi necesar, va reveni în București”, preciza Preşedinţia.

CITEŞTE ŞI Klaus şi Carmen Iohannis sunt în vacanţă în insulele MADEIRA

Administraţia Prezidenţială a precizat, la solicitarea România TV, că vacanţa preşedintelui nu este plătită din bani publici, fiind o deplasare privată, ale cărei costuri le suportă şeful statului.

„Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, nu este în concediu, ci în vacanţa de Paşti, iar deplasarea nu s-a facut din bani publici. Costurile nu sunt suportate de Administraţia Prezidenţială”, se arată în răspunsul Preşedinţiei pentru România TV.

Presa portugheză a notat că preşedintele român se află în vacanţă în insulele Madeira.