KLAUS IOHANNIS şi soţia sa, în tribune la Cupa Davis de la Sibiu: „Foarte bun meci” VIDEO

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, au asistat, sâmbătă, la Sibiu, la cel de-al treilea meci din întâlnirea de Cupa Davis România - Israel.

07 mart. 2015, 12:37
KLAUS IOHANNIS şi soţia sa, în tribune la Cupa Davis de la Sibiu: „Foarte bun meci” VIDEO

Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, au fost prezenţi la cel de-al treilea meci al întâlnirii, în care Horia Tecău şi Florin Mergea au jucat împotriva lui Edan Leshem şi Bar Tzuf Botzer.

„Foarte bun meci!”, a declarat Iohannis, după meciul în care perechea Florin Mergea/Horia Tecău a învins cuplul Bar Tzuf Botzer/Edan Leshem.

Preşedintele şi soţia sa au ajuns, în jurul orei 15.00, la Sala Transilvania din Sibiu, cei doi fiind aduşi cu maşina până în faţa intrării oficiale a sălii, unde au fost întâmpinaţi de viceprimarul Sibiului Virgil Popa (PNL) şi de Marius Vecerdea, antrenorul personal de tenis al şefului statului.

Vecerdea i-a oferit lui Carmen Iohannis un buchet de flori, după care au intrat cu toţii în Sala Transilvania, fără ca şeful statului să facă declaraţii jurnaliştilor prezenţi.

Preşedintele şi soţia sa au asistat la meci dintr-o lojă aflată în imediata apropiere a terenului, în timp ce în loja din dreapta se află fostul tenismen Ilie Năstase, iar în cea din stânga, viceprimarul Virgil Popa.

În timpul intonării imnului României, preşedintele Iohannis a ţinut mâna dreaptă la inimă.

„Voi susţine echipa noastră, asistând la una dintre partide. Admir rigoarea şi precizia pe care le presupune acest sport şi mă bucur că astfel voi putea să fiu alături de reprezentanţii României, la Sala Sporturilor „Transilvania” din Sibiu. Mult succes lui Adrian Ungur, Marius Copil, Horia Tecău şi Florin Mergea!”, a scris, vineri, Klaus Iohannis pe Facebook.

Sâmbătă dimineaţa, la Sala Transilvania era forfotă mare, scrie oradesibiu.ro. Zeci de zandarmi și polițiști, dar și agenți sub acoperire au împânzit locul pentru a fi pregătiți de sosirea președintelui Iohannis la meciul de Cupa Davis de la ora 15.00.

CITEŞTE ŞI Soţia preşedintelui Klaus Iohannis, Carmen, s-a apucat de tenis VIDEO

În jurul orei 12.00, mașinile parcare în spatele sălii Transilvania au fost ridicate și mutate de către cei de la Biroul de Ridicări Auto, pentru a elibera zona în care va sosi coloana oficială de mașini, a președintelui Klaus Iohannis.

Altfel în sala Transilvania nimeni nu intră până nu este controlat din cap până în picioare și scanat cu un aparat special.

Carmen Iohannis, soţia preşedintelui Klaus Iohannis, a asistat, vineri, la victoria României în primul meci din întâlnirea de Cupa Davis cu Israel, de la Sibiu, spunând la final că „a fost un meci bun” şi că i-a transmis „soţului” rezultatul.

Echipa României conduce Israelul cu 2-0 după prima zi a întâlnirii de Cupa Davis, după ce Adrian Ungur l-a învins cu 7-5, 6-3, 6-0 pe Bar Tzuf Botzer, iar Marius Copil a dispus de cel mai bun jucător al oaspeților, Dudi Sela, cu 6-7 (3), 7-6 (3), 6-4, 6-2, în Sala Transilvania din Sibiu, în primul tur al competiției, Grupa I valorică a zonei Europa-Africa.

Echipa care va câștiga întâlnirea va accede în turul al doilea din Grupa I, Zona Europa-Africa, iar echipa care va pierde va merge la barajul turului 1 al Grupei I, adversară fiind în ambele cazuri una dintre reprezentativele Sloveniei sau Slovaciei.