ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Klaus Iohannis: M-aş fi aşteptat la altceva din partea lui Crin Antonescu

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Candidatul ACL la alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis, a afirmat marţi că fostul preşedinte al PNL Crin Antonescu ar fi trebuit să fie '100% pentru candidatul propriului partid' la alegerile prezidenţiale şi că 'orice altceva dă semne de întrebare'.

07 oct. 2014, 08:34
ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Klaus Iohannis: M-aş fi aşteptat la altceva din partea lui Crin Antonescu

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. ‘M-aş fi aşteptat la altceva şi nu pentru că m-aş fi aşteptat la altceva faţă de persoana mea, ci faţă de PNL. Mie mi s-ar părea absolut normal ca un fost preşedinte al PNL să fie 100% pentru candidatul propriului partid, orice altceva trebuie să ne dea semne de întrebare’, a spus Iohannis, la RFI, scrie Agerpres.

Pe 29 septembrie, fostul preşedinte al PNL Crin Antonescu declara că nu simte nevoia prezenţei sale în campania electorală a candidatului ACL la prezidenţiale şi că nici nu are senzaţia că Iohannis are nevoie de prezenţa sa.

‘Nici nu am senzaţia că dl Iohannis are nevoie foarte tare de prezenţa mea, nici nu simt eu nevoia prezenţei în această campanie aşa cum este ea construită. Ceea ce nu înseamnă că privesc cu ostilitate. Cred însă că aceste lucruri nu se fac ca la colhoz’, a spus Antonescu, la TVR 1.

De asemenea, fostul preşedinte al liberalilor a arătat că nu are un candidat preferat în campania prezidenţială, arătând că nu-l susţine pe actualul lider al liberalilor în campania electorală deoarece nu este convins.

CITEŞTE ŞI Ce spune Klaus Iohannis despre anunţul lui George Maior privind demisia după prezidenţiale