Klaus Iohannis, mesaj pe Facebook după tragedia din clubul Colectiv: „Sunt cutremurat”

Un incendiu puternic a izbucnit vineri seară la clubul Colectiv din Capitală din strada Tăbăcarilor, anunță oficiali ai ISU București. Cel puţin 25 de persoane au murit. 

RomaniaTV.net
30 oct. 2015, 22:23
Klaus Iohannis, mesaj pe Facebook după tragedia din clubul Colectiv: „Sunt cutremurat”

„Sunt cutremurat și profund îndurerat de tragicul eveniment care s-a produs în această seară în centrul Capitalei. Este un moment foarte trist pentru noi toți, pentru națiunea noastră și pentru mine personal. În aceste momente dureroase, îmi exprim întreaga compasiune și solidaritate față de familiile celor afectați de această tragedie. Totodată, asigur familiile afectate de acest eveniment zguduitor de întregul sprijin al celor implicați în operațiunile de salvare și îi rog să aibă încredere că instituțiile responsabile depun toate eforturile pentru ca efectele catastrofei să fie cât mai limitate. Vă chem pe toți să fim alături de familiile îndurerate și să dăm dovadă de solidaritate și de compasiune.”, a scris Klaus Iohannis pe Facebook.

Numărul persoanelor care şi-au pierdut viaţa în explozia din Clubul Colectiv din Capitală a ajuns la 25, iar 88 de persoane rănite au fost transportate la toate spitalele de urgenţă din Bucureşti, a anunţat secretarul de stat Raed Arafat, care a ajuns la faţa locului.

COD ROŞU de intervenţie în Capitală după explozia dintr-un club: 25 de morţi