Klaus Iohannis: Modificările legislaţiei penale trebuie aduse în atenţie şi de la tribuna Legislativului. Vă invit să mă urmăriţi!

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat pe pagina sa că marţi, la ora 12:00,  se va adresa Parlamentului României în privinţa modificărilor legislaţiei penale iniţiate de Guvern

06 feb. 2017, 15:36
Klaus Iohannis: Modificările legislaţiei penale trebuie aduse în atenţie şi de la tribuna Legislativului. Vă invit să mă urmăriţi!

„Mâine, la ora 12:00, mă voi adresa Parlamentului României. Modificările legislației penale inițiate de Guvern, care au generat o puternică reacție civică trebuie aduse în atenție și de la tribuna Legislativului. Vă invit să mă urmăriți!”, a scris Klaus Iohannis pe Facebook.

Citeşte şi:  A şaptea zi de proteste în Bucureşti. Oamenii au început să fluture steagurile în Piaţa Victoriei

Am discutat despre includerea în ordinea de zi pentru marți a solicitării președintelui României de a se adresa Parlamentului. Am hotărât ora 12.00, conform solicitării pe care a făcut-o domnia sa„, a declarat săptămâna trecută preşedintele Senatului Tăriceanu.

Președintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, președinților celor două Camere ale Legislativului o scrisoare în care arăta că dorește să se adreseze Parlamentului pe 7 februarie cu privire la modificările aduse legislației penale, precum și în legătură cu evenimentele generate de acestea.