Klaus Iohannis, PRIMA REACŢIE la moţiunea de cenzură anunţată de PSD

Klaus Iohannis a declarat în legătură cu moţiunea de cenzură anunaţată de PSD că aceasta reprezintă un act politicianist care nu crede că face sens.

30 mai 2016, 15:58
Klaus Iohannis, PRIMA REACŢIE la moţiunea de cenzură anunţată de PSD

„După părerea mea, o moţiune e un act politicianist şi nu cred ca face sens”, a declarat Klaus Iohannis, aflat la inaugurarea monumentului „Aripi”, de la Piaţa Presei Libere.

Fostul premier Victor Ponta a anunţat, luni, o moţiune de cenzură, după 15 iunie, pe tema sistemului electronic de achiziţii publice.

„Dezastrul administrativ generat de întreruperea sistemului electronic de achiziții publice SEAP, din cauza exclusivă a incompetenței Guvernului de tehnocrați, este după părerea mea cel mai întemeiat și corect motiv pentru depunerea unei moțiuni de cenzură imediat după 15 iunie! Faptul că întreaga țară e blocată dintr-o cauza clară de incompetență și delăsare reprezintă o situație atât de gravă încât Parlamentul trebuie să o sancționeze (prin moțiune de cenzură, dar și o Comisie specială de anchetă)!”,  a scris Ponta pe pagina sa de Facebook.