Klaus Iohannis s-a întâlnit cu Daniel Horodniceanu, propus la şefia DIICOT

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, marti dimineata, la palatul Cotroceni, cu procurorul iesean, Daniel Horodniceanu, propus de ministrul Justitiei la sefia Directiei de Investigare a Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism.

15 mai 2015, 10:25
Klaus Iohannis s-a întâlnit cu Daniel Horodniceanu, propus la şefia DIICOT

Procurorul Daniel Horodniceanu ar fi cerut la sfarsitul intalnirii cu presedintele Klaus Iohannis sa faca un selfie cu seful statului, insa acesta l-ar fi refuzat atragandu-i atentia ca participa la o intalnire oficiala, au declarat pentru HotNews.ro surse judiciare. O decizie referitoare la numirea procurorului Horodniceanu la sefia DIICOT este asteptata saptamana viitoare.

Intrebat de HotNews.ro daca s-a intalnit marti cu presedintele Iohannis, procurorul Horodniceanu a declarat ca nu doreste sa faca nici un fel de comentarii.

Intalnirea procurorului Daniel Horodniceanu cu presedintele Klaus Iohannis a avut loc, marti, pe fondul degradarii relatiilor dintre seful statului si premierul Victor Ponta. Presedintele Iohannis a cerut luni, 11 mai, stenograma interviului dat de Horodniceanu in fata sectiei de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii. In urma interviului, procurorul iesean a primit aviz favorabil, cu 5 voturi pentru si 2 impotriva.

Citeşte şi Klaus Iohannis: Sunt nemulţumit de modul în care e gestionat proiectul votului prin corespondenţă