KLAUS IOHANNIS, vizitat de zeci de copii la Cotroceni: „Iohannis e bogat. Pe Băsescu l-a dat afară” VIDEO

Preşedintele Klaus Iohannis a primit vizita a zeci de copii la Palatul Cotroceni cu ocazia Zilei Copilului. Alături de copii, la eveniment au participat şi reprezentaţii organizaţiei SALVAŢI COPIII, care au aniversat la 1 iunie 25 de ani de activitate. 

RomaniaTV.net
01 iun. 2015, 09:29

O trotinetă, dulciuri sau o plimbare cu maşina prezidenţială. Asta i-au cerut astăzi copiii de ziua lor preşedintelui Klaus Iohannis. El a invitat câteva zeci de copii la Palatul Cotroceni pentru a petrece de ziua lor.

„Sunt impresionat! Faptul că ați venit într-un număr așa de mare și sunteți așa de bucuroși și entuziaști arată că, într-adevăr, astăzi este Ziua Copiilor. Bine ați venit! Este pentru prima oară când invit atâția copii și părinți în această frumoasă Sală a Unirii din Cotroceni. Este o ocazie foarte frumoasă și arată că, oricât de solemnă ar fi o sală, dacă este plină de copii radiază de bucurie. (…) Vai ce frumoasă eşti! Eşti zâna României? te rog frumos să stai cu mine… S-o aplaudăm pe zâna României! Bravo!”, le-a spus preşedintele Iohannis copiilor prezenţi în Sala Unirii a Palatului Cotroceni.

Copiii au fost încântaţi de primirea la Cotroceni şi de întâlnirea cu preşedintele Klaus Iohannis. Întrebaţi ce şi-ar dori de Ziua Copilului de la preşedinte, copiii au răspuns că vor jucării, dulciuri, bani să-şi cumpere biciclete şi trotinete. 

Alt copil a spus că şi-ar dori ca preşedintele să-l plimbe cu o maşină BMW.  „Cea cu care se plimbă el”, a spus băieţelul. 

CITEŞTE ŞI KLAUS IOHANNIS, cu mâinile zgâriate la meciurile de tenis. Poveşti din viaţa preşedintelui VIDEO

Petrecerea a continuat în grădina Cotroceniului, Klaus Iohannis fiind asaltat, ca şi în interiorul palatului, de copii şi părinţi care au vrut să facă fotografii cu şeful statului.

„Ce-mi doresc eu de la preşedinte de ziua mea? O maşină. Un BMW. O conduce tati”, a spus şi o fetiţă. 

Copiii vorbesc şi de fostul preşedinte, Traian Băsescu. „Iohannis a trecut în locul lui Băsescu ca preşedinte”, spune un copil. „A zis că ridică banii la pensionari, dar nu i-a ridicat. Am văzut la televizor la stiri”, intervine altul.

Ce preşedinţi mai ştiu? „Ponta, Băsescu… Vanghelie… a fost preşedinte al sectorului 5”

„Iohannis e bogat. Are o casă atâta de mare…. Băsescu nu mai e preşedinte. L-a dat afară. Iohannis e cel mai bun„, comentează veseli micuţii.