Klaus Johannis despre o candidatură a lui Antonescu la prezidenţiale: Este o glumă

Preşedintele PNL Klaus Johannis a afirmat miercuri, la Piteşti, că recentele comentarii făcute de Crin Antonescu la adresa sa arată faptul că fostul lider liberal este încă marcat de schimbările produse în ultimele luni în partid, el afirmând şi că este "o glumă" ipoteza vehiculată în ultimele zile privind o candidatură independentă a lui Antonescu la Preşedinţie

RomaniaTV.net
20 aug. 2014, 15:28
Klaus Johannis despre o candidatură a lui Antonescu la prezidenţiale: Este o glumă

„După declaraţiile domniei sale, nu am mai vorbit. (…) Consider că mai are nevoie de un pic de timp ca să digere schimbările care s-au produs şi care pentru domnia sa, cu siguranţă, au fost drastice (…) Sunt convins că ştie să accepte, dar eu cred că încă este trist”, a spus preşedintele PNL în cadrul unei conferinţe de presă.

Întrebat dacă a simţit vreodată că l-a trădat pe Crin Antonescu, cel care l-a adus în PNL, Johannis a negat categoric. „Nici nu am avut cum să simt aşa din moment ce nu am făcut aşa”, a replicat liderul liberal.

Despre ipoteza vehiculată în ultimele zile cu privire la posibilitatea unei candidaturi independente a lui Crin Antonescu la Preşedinţie, Johannis a spus că, în opinia sa, este „o glumă”.