Kovesi, chemată vineri la CSM să-şi susţină punctul de vedere asupra raportului Inspecţiei Judiciare

Raportul Inspecţiei Judiciare privind "eficienţa managerială şi modul de îndeplinire a atribuţiilor ce decurg din legi şiregulamente, de către conducerea structurii centrale a Direcţiei Naţionale Anticorupţie, precum şi respectarea normelor procedurale şi regulamentelor de către procurori şi personalul auxiliar de specialitate din cadrul parchetului vizat" va fi luat în discuţie în şedinţa CSM de vineri. Cu această ocazie, şefa DNA, Laura Codruța Kovesi, vafi invitată pe 13 octombrie să-şi susțină punctul de vedere cu privire la raportul întocmit de Inspecția Judiciară. 

RomaniaTV.net
10 oct. 2017, 14:03
Kovesi, chemată vineri la CSM să-şi susţină punctul de vedere asupra raportului Inspecţiei Judiciare

Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a decis, marți, ca Laura Codruța Kovesi să fie invitată pe 13 octombrie pentru a-și susține punctul de vedere cu privire la raportul întocmit de Inspecția Judiciară (IJ) după controlul efectuat la DNA, a anunțat purtătorul de cuvânt al CSM, judecătorul Ștefan Lucaciuc, citat de Agerpres.

Secția pentru procurori a mai stabilit ca inspectorul-șef adjunct al IJ, Gheorghe Stan, precum și Elena Rădescu, cea care a coordonat echipa de control, să fie invitați pentru prezentarea punctului de vedere pe 16 octombrie.

Potrivit purtătorului de cuvânt al CSM, din cauza volumului mare de lucru, analiza raportului având ca obiect eficiența managerială și modul de îndeplinire a atribuțiilor de către conducerea DNA se va derula pe parcursul mai multor ședințe.

Inspecția Judiciară a transmis Secției pentru procurori a CSM pe 5 octombrie raportul privind rezultatele controlului managerial desfășurat la DNA.